vrijdag 14 mei 2010

De Telegraaf op zijn ergst!! Bellen met Ruben. Walging.


Via Twitter kwam ik er achter dat de fijne krant van het volk de Telegraaf het nodig heeft gevonden om te bellen met Ruben (de overlevende van de vliegtuigcrash in Tripoli). In dat telefoongesprek hebben zij Ruben meteen maar even verteld dat zijn ouders en broertje zijn overleden (dat wist het jongetje nog niet).

De Telegraaf op zijn ergst!! Walging overheerst.
Wil je het artikel lezen: klik hier.

Van de hoofdredacteur is nog geen reactie ontvangen !

Gelukkig is er wel een actie gestart op twitter.

Volgen zou ik zeggen!!

3 opmerkingen:

Nancy zei

Ik vind het gewoon weg schandalig dat hun dit doen of deden....maar sommige mensen gaan helaas over lijken. Laat het mannetje toch metrust hij heeft het al moeilijk genoeg gewoon om te kotsen wat de telegraaf doet

dubbeldam1 zei

wederom moet ik constateren dat de telegraaf totaal geen respect heeft voor slachtoffers en nabestaanden.
wie haald het in zijn idiooten hoofd om Ruben op te gaan bellen en een intervieuw met hem te gaan houden en dan ga je ook nog vertellen dat zijn ouders en broertje zijn omgekomen bij het ongeval terwijl hij hier nog niets van wist.

TELEGRAAF DE KRANT MET HET MINSTE RESPECT

jml zei

Telegraaf, Jules Paradijs en ook jij Jolande van der Graaf, hebt als journaliste een eigen verantwoordelijkheid om ergens een grens te trekken... Waar is jullie ethisch besef? Schaam je diep dat jullie een jongen van negen die z'n hele familie kwijt is na de crash in zijn ziekenhuisbed om een reactie vragen omdat JULLIE een artikel in de krant willen hebben dat veel lezers trekt! Echt walgelijk!

Ruben heel veel sterkte met dit onvoorstelbare verlies! Ik denk vaak aan jou!