donderdag 30 oktober 2008

Tussenstand van mijn groepje

Als "23dingencoach" mag ik 6 personen begeleiden.
Nu we 14 dagen geleden zijn begonnen even een tussenstandje.
4 personen zijn 17 oktober begonnen, 2 personen niet.
Die 2 personen zijn nog niet begonnen, dus ik wacht het weekend even af (wie weet) en dan maar eens een mailtje sturen of ze al weten wanneer ze gaan beginnen.
Van de 4 personen die de 17e wel zijn begonnen: gaat er 1 als een raket, is 1 nu ook lekker bezig en hebben 2 personen sinds die datum niks gedaan (kunnen doen ?). Ook weer even het weekend afwachten en dan ook maar eens een aansporingsmailtje.
Het is namelijk het leukst/leerzaamst (denk ik) om toch zoveel mogelijk een beetje bij te blijven in een gezamenlijk traject. Kun je volgen dat jij niet alleen problemen hebt met het voor elkaar krijgen van dingen, elkaar adviseren en enthousiasmeren etc.

2 opmerkingen:

catwoman zei

Hoi Jouke,

Ik ben heel enthousiast, dat weet je. Vind het alleen jammer dat er vanuit ons groepje nauwelijks gereageerd wordt.
Bij de andere groepen is er veel meer interactie. Misschien kunnen jullie daar nog eens de aandacht op leggen. Ook zie bij sommige mensen heel veel "leuke" dingen, maar weinig blogtekst en geschreven ervaringen.
Verder vind ik alles nog steeds leuk en niet moeilijk.

Miauw Catwoman

Jouke zei

Van ons groepje zijn er helaas maar 2 actief op dit moment. Maar we zullen zeker oproepen om zoveel mogelijk op elkaar te reageren, want juist de interactie is een kernbegrip in 2.0.