donderdag 17 april 2008

Ervaringen met ding 4-2

Gaf ik eerder Netvibes de schuld: het ligt waarschijnlijk eerder aan de soort feeds op 23 dingen-enschede. In Google Reader krijg ik namelijk de melding dat er geen feeds zijn op de pagina als ik de linkjes kopieer in reader.
Zal te maken hebben met het feit dat het geen "openbare feeds" zijn denk ik dus inmiddels.

En meteen nog een vraagje: geven feeds alleen de nieuwe berichten weer of ook andere veranderingen op een blog (bijv. dat ik een nieuwe poll erop heb gezet)? Indien niet: zul je toch de betreffende blog/website moeten blijven raadplegen. Of de webmaster moet van elke verandering een feed maken?

Tja.

5 opmerkingen:

han voogsgeerd zei

ik was nog even aan het kijken bij "feedreader" om een smartfeed te maken. ook een mooie, je kunt dan een feed maken over een onderwerp, bijv. uilen,nederland, twente, etc.

zag dat zij in de volgende versie een aantal statistische mogelijkheden willen ontwikkelen, als er belangstelling voor is. Er had tot nu toe niemand op gereageerd.dus ....

han voogsgeerd zei

Ik was bezig om een journaal aan mijn blog toe te voegen, kreeg allerlei rare Amerikaanse meldingen, zag dit nu ook op jouw blog.wat scheelt er aan?

kan niet zo goed een passende keuze vinden in je poll;)

edJek23 zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
edJek23 zei

Heb de titel van een bericht veranderd, maar dat leverde geen nieuwe feed op. De oude titel bleef zelfs gehandhaafd.

edJek23 zei

Na een uur was de oude titel alsnog veranderd.