woensdag 20 januari 2010

Ik vraag het u af meneer Sonneberg!

Begrijp ik het nu goed?
We (bibliotheek Enschede) gaan - net als in de rest van Overijssel (?)-retailen, we gaan dezelfde tarieven hanteren in heel Overijssel (heel Nederland?), we gaan dezelfde website gebruiken (de ideale website van de ideale bibliotheek), we gaan helemaal NIETS meer beslissen in Enschede???

Begrijp ik het nu goed dat ik binnenkort mijn baan als beleidsmedewerker bij bibliotheek Enschede kwijt ben?

7 opmerkingen:

catwoman zei

Heb ik iets gemist????
Snap dit verhaal niet goed,maar kan aan mij liggen,hele dag gewerkt,en zo.
Positief blijven ajb Jouke!

Groetjes en sterkte Catwoman

Edwin Mijnsbergen zei

Waar baseer je die gedachte op Jouke? Intern document of een landelijk?

Jouke zei

@Beiden: Het was niet al te serieus bedoeld hoor :-).
Maar als ik het goed begrijp komt er (als het aan de plannen in Overijssel ligt, G.P.S) een soort van "eenheidsformule" en ik vraag me soms af wat we dan lokaal nog kunnen beslissen.

Han Voogsgeerd zei

yep,

onduidelijk is nog waar de grote roerganger gaat resideren, d of z?
het blauwebrug boekje met daarin de stellngen van het GPS zal binnenkort in grote oplage worden uitgegeven.(dagelijks bij aanvang van de dienst in groepsessies gezamenlijk voordragen uit de werken van maogps)
let op recalcitrant gedrag, creativiteit, zal worden gestraft!!! gps creativiteit zal echter altijd worden beloond, ongeacht .......

er is kans dat de provincie zal worden opgedeeld in een noord/zuid of oost/west deel. het klink wel erg bekend ...........
we moeten maar in het verzet?

Jouke zei

@Han: niet al te somber hoor, kop op! :-).

Leeskringenoverijssel zei

Even tot rust komen? Lees het boek 'De schoonmaker'van Judy Westerveld. Het gaat over een onzekere beleidsmedewerker. Kritisch, met humor geschreven. De schrijfster woont in de Overijsselse plaats Z.

Jouke zei

@Leeskringenoverijssel: dank voor tip. Alleen: ik lees niet (tenminste geen boeken). Echt. Misschien komt dat ooit weer, wie weet?