donderdag 8 mei 2008

Ding 9

Ik herhaal hier wat ik in een eerder bericht (tussenstand ding 6-7) heb gemeld. Daar is door ding 8 niks aan veranderd.


Ik ben nu bij ding 6-7 en maak voor mezelf even een tussenstand op.Vind de cursus leuk en leerzaam, een mooie ontdekkingsreis!Als ik ivm hobby weer iets met internet ga doen wordt het niet een homepage bij Planet met bescheiden webspace, maar een Blogger-achtig iets met heel veel ruimte en heel veel gratis mogelijkheden!

Voor de bieb in Enschede tot nu toe:

Misschien toch meer met Rss weer gaan doen? Zou mooi zijn als er een programmaatje is dat een feed verstuurt als de homepage van de website is aangepast. Weet iemand of zoiets bestaat?


Widgets maken voor de catalogus en..? Bieb bij je thuis! Zeker weten dat ik daarmee verder probeer te gaan.

Flickr: mooie mogelijkheid, maar hoe bereik je daarmee een nieuw publiek. Vaste klanten zien de foto's op onze fotopagina op onze website. Oude foto's gaan er na verloop van tijd af (Flickr zou dus een archief kunnen zijn). Flickr is dus voor mij een extra mogelijkheid, maar: hoe krijg ik mensen naar "de bieb op Flickr"? De mogelijkheid om vrienden uit te nodigen schiet volgens mij niet op. En met een verwijzing naar "meer foto's op Flickr" op de site maak ik alleen reclame voor Flickr en bereik ik geen nieuw publiek. Help me, i need it!

Mijn tussenstand dus. Shoot it!

1 opmerking:

han voogsgeerd zei

even gezocht:
http://www.rsspect.com/markup.php

is dit wat?

cu nxt week