zaterdag 22 november 2008

Hyves (deel 4) - Bibliotheek Enschede Hyve

Ben wat aan het oefenen met de Bibliotheek Enschede hyve. Zitten toch wel mooie mogelijkheden in. Heb inmiddels een agenda toegevoegd, foto's geupload en in een slide geplaatst, een poll toegevoegd en een bericht aangemaakt.

Natuurlijk worden jullie van harte uitgenodigd om "vriend" te worden van deze hyve!

Kijk op : http://bibiotheekenschede.hyves.nl

En nu lekker (de zon schijnt) met de honden op pad!

3 opmerkingen:

blondie zei

Hoi Jouke,

Lekker gewandeld? Ik vond nog een bericht in de krant, wil ik je niet onthouden. Hoop niet dat je accuut het hele Hyve-gebeuren stopzet, want je bent hartstikke goed bezig!

Jouke zei

Ja lekker (1e keer dan, 2e keer iets van ijsregen zojuist dus was minder). En: mijn eerste ijsvogel ooit gezien, gewoon bij de kleinere vijver bij de Buurserstraat. Echt mooi!

Bedankt voor de info, maar je had me op andere manieren ook al gewaarschuwd (vandaar dat je een krabbel niet meer kon terugvinden).

Ik blijf nog even Hyven hoor, want het biedt toch wel heel veel mogelijkheden daar kom ik steeds meer achter.
Fijn (rest van het) weekend!

catwoman zei

Ja, ijsvogels zijn ├Ęcht geweldig. Er zitten er verschillende hier bij ons aan de Dinkel. Ik weet ook waar ze zomers de nesten hebben. Maar.....ze vreten ook de jonge goudwindes bij ons uit de vijver. Zitten gewoon te wachten in een struik, die metaalblauwe vissertjes!. Kom net van het balie-etentje uit de stad. Blondie en nog enkele bloggers (alibieb, info girl e.a.) waren er ook. Heel gezellig!