zaterdag 15 november 2008

Onze info-bureau's kunnen wel dicht ??Via

11 opmerkingen:

catwoman zei

??????????? "This video is no longer available" krijg ik te zien.
Hoe dan ook, vandaag de hele dag gewerkt, aan een stuk door vragen gehad. Heb de hele dag niet naar mijn blog en zo kunnen kijken, heb bijna afkick verschijnselen.

Jouke zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Jouke zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Jouke zei

Hij is er weer (voor zolang het duurt),

blondie zei

WOW!!!! Je verstand staat er toch bijna bij stil, hoe is het allemaal mogelijk! En dan te bedenken dat het nog maar even geleden is dat google ontstaan is. Heb er onlangs (gedeeltelijk) ook nog een interessante documentaire op discovery channel over gezien.

catwoman zei

Beangstigend Jouke...!!!
Een reden te meer om toch als bibliotheek/informatie-instituut heel goed bij te blijven. We kunnen hier van leren. Het bewijst maar weer hoe belangrijk zo'n cursus 23 Dingen is bijvoorbeeld.

Jouke zei

@Blondie: zeg dat wel! (En ik zie een link in je reactie, toppie!)

@Allebei: en nu maar zorgen dat bij zoekopdrachten ook de info van bibliotheken prominent in beeld komt!

catwoman zei

O, maar dat kan ik ook wel Jouke. Wat vind je er van?

Jouke zei

Ik had niet anders verwacht :-). Maar omdat Blondie dat een paar dagen terug vroeg (ik geloof nav de uilenfoto's) viel het me nu op, zodoende.

catwoman zei

Is goed hoor....

blondie zei

Ha, ha! Leuk, dat heen en weer gepraat. Ik heb inderdaad uitleg gekregen van Infogirl, maar ik zit nog steeds met een papiertje met de code erop te typen als ik een link in een bericht plaats. Was intussen dat eerste papiertje ook weer kwijt geraakt, heb ik een tijdje gepuzzeld om de html te ontcijferen....Zo blijf ik lekker bezig.