woensdag 12 november 2008

Netvibes begint me te bevallen

Ja echt.
Het zal aan mij liggen maar toen ik zelf (kort geleden)de 23-dingen-cursus volgde had ik iets van "dat netvibes gaat er bij mij snel weer af". Heb ik volgens mij ook wel bericht op dit blog.

Nu ik coach ben van een nieuw clubje Netvibes natuurlijk weer in gebruik en hoe het precies komt weet ik niet (Netvibes is in ieder geval een stuk minder storingsgevoelig dan toen, het lijkt nu ook prettiger werken, misschien ben ik wijzer geworden?) maar het bevalt me nu wel.

Heb naast de blogs van de cursisten ook weer wat andere dingen toegevoegd zelfs.

Een tip om aan je netvibes toe te voegen is trouwens (als je een beetje interesse hebt in web 2.0 etc.) absoluut de blog van SUPERBLOGGER Edwin van Mijnsbergen: ZB Digitaal.
Met vandaag ondermeer een test van de video-chat functie van Google Mail (tussen edwin en Marc van der Meulen).

4 opmerkingen:

han voogsgeerd zei

keek vanmorgen even mee toen je op je netvibes bezig was. om gek van te worden. zal een balpen meenemen voor je meenemen op m'n uitstapje

Jouke zei

Eens Zp-er altijd Zp-er?
Digitale balpen ?
Uitstapje? Je had toch allemaal heel belangrijke dingen te doen?? Ik zou dat geen uitstapje willen noemen maar ZW (zwaar werk) hoor!
Niet teveel Zp-en tijdens het Zw-en morgen en ik hoop(dat gun ik je echt!) dat je ook nog een RP-tje kan vinden morgen (RustPuntje).
Cu, maar niet morgen

catwoman zei

Echte mannenpraat....
Niet te volgen!

infogirl zei

Jouke, ik ben het helemaal met je eens. Ook ik zag netvibes in het begin helemaal niet zitten, terwijl ik het nu als heel handig ervaar. Zo zie je maar weer.