donderdag 4 december 2008

Bibliotheek Enschede Hyve (4)De afgelopen tijd weer driftig in de weer geweest met de bibliotheek enschede hyve.

Inmiddels vind ik (maar wie ben ik?) dat onze hyve zich met de meeste bibliotheekhyves kan meten (er komen nieuwe dingen op, oude dingen worden weggehaald: kortom de hyve wordt bijgehouden en dat is lang niet overal het geval helaas). Een wereldprestatie is dat natuurlijk niet als u begrijpt wat ik bedoel :-)

Straks nog een beetje "pimpen" in de bibliotheekkleuren etc.

Ik kan me nog steeds niet voorstellen dat grote groepen mensen naar zo'n hyve komen (alhoewel ik me er toch al over verbaas hoe ik mensen/hyves tegenkom die "bij ons op de hyve" geweest zijn),

MAAR:

Begrijp ik het goed dat elke vriend van de bibliotheekenschede-hyve automatisch in zijn "BUZZ" en/of Hyve-startpagina iets ziet als wij op onze hyve iets hebben gedaan???

Als (!) dat klopt, dan biedt dat toch weer mogelijkheden (ja toch, niet dan)?

Dan hoeven we "alleen maar" heel veel vrienden (we hebben er nu 17 :-) te verzamelen en zorgen dat er regelmatig iets verandert op onze hyve.

Dan hoeven die vrienden-hyvers niet naar ons te komen, maar worden ze in hun "Buzz" en/of Hyve-startpagina toch weer even herinnerd aan ons ! En dat kan natuurlijk nooit kwaad !!

Bovendien kunnen we die vele vrienden dan ook door een groepsbericht nog even op de hoogte stellen van dingen die we kwijt willen.

Dus: snap ik het goed op deze manier??????? Of ben ik aan het:

2 opmerkingen:

catwoman zei

Ik denk dat je het heel goed begrijpt, Jouke. Zoiets zou toch moeten kunnen...Vandaar ook dat ik zei dat je bij inschrijven ook de evt. Hyves-gegevens zou moeten invoeren. Van het een komt het ander..., misschien.
Wat het fotootje betreft: ben je zó veranderd sinds de laatste keer dat ik je gezien heb? :-)

BB zei

klopt hoor. Iedereen ziet dat in de Buzz, maar ook in de wie wat waar (als je dat gebruikt). Veel mensen kijken op die homepage. Heb ik ook al eens gezien in Feedburner.

De pagina's hebben trouwens ook RSS. Kan je eventueel ook nog iets mee doen.

Edwin