woensdag 24 december 2008

Twitter is hot, maar heb je er iets aan?


Daarover zijn de meningen verdeeld. Zie en zie.

Zelf vind ik het voorlopig een hoop "lucht", maar wil er toch mee experimenteren.Dus zit ik nu op Twitter.

Ik heb me geabonneerd om een aantal deelnemers van bibliotheek 2.0 te volgen en dan maar eens kijken hoe het allemaal werkt. Misschien gaat het net zoals met hyves, waar ik ook helemaal niets in zag. Wie weet.

En ondertussen: sorry voor de overlast rechtsboven in mijn blog :-). Hoort bij het uitzoeken van zin en onzin van Twitter.

9 opmerkingen:

catwoman zei

Ja Twitter...ik hoor en zie het ook steeds vaker. Het schijnt inderdaag iets te zijn wat in de toekomst gemeengoed wordt, zegt men.
Moet zeggen dat ik me er (nog) niet in heb verdiept, misschien na 23 Dingen. Het is allemaal wel veel in zeer korte tijd, maar ook weer interessant. Hou me maar op de hoogte. Mooie muziek op je playlist Jouke, Pink Floyd, Stones en zo, behalve Sinead, daar heb ik zelf niets mee, misschien omdat ik haar uitstraling helemaal niets vind. Kon het niet laten om ook vandaag even blog e.d. te checken, maar nu ga ik zo aan de gourmet...
Fijne dagen. groetjes Catwoman

Jouke zei

"Onze generatie"-muziek :-). Is wel handig. Je zet je blog even open om de playlist te laten spelen en dan aan het computeren. Vind ik wel lekker.
Jij ook fijne dagen (ik gourmet morgen met zus,zwager,neef en nicht)
groetjes,
Jouke

catwoman zei

Eet smakelijk alvast!

blondie zei

Heb mij een beetje verdiept in twitter en ik moet eerlijk zeggen dat het me een klein beetje benauwd en ik er op dit moment niet echt warm voor loop. Misschien wel op het gebied van werk, maar ook dat heb ik niet helemaal helder. Het lijkt me nogal een vermoeiende bezigheid, om altijd maar iedereen op de hoogte te "moeten" houden van m'n hele hebben en houden. Maar misschien heb ik het allemaal nog niet helemaal goed begrepen en moet ik het nog maar eens goed bekijken.

Jouke zei

@Blondie je "moet" natuurlijk niks hoor :-). Ik ben er ook nog niet uit, maar wilde het toch even proberen: wie weet.

blondie zei

En Jouke, hoe bevalt Twitter? Heb ik het goed en is je naam TweedDeck? Ben je al verslaafd, of is de kans daarop niet zo groot?

Nog de beste wensen voor 2009!

Groetjes, Blondie

Jouke zei

Blondie: jij ook de beste wensen!!

Ja dat Twitter: het heeft wel iets toch.

Hoop geneuzel, maar ook een manier om heel snel mensen te wijzen op interessant nieuws, linkjes etc.

Verslaafd is teveel gezegd, maarre.. met de vrije dagen zoals nu lijkt het er wel op.

Tweetdeck is een programma om te "Twitteren" en mijn naam is gewoon altijd en overal in web 2.0 land joukeinenschede (anders kom ik zelf in de war namelijk).

groetjes, Jouke

(En met de hyve zitten we nu op 63 trouwens)

blondie zei

Nou, je ziet: van Twitter begrijp ik nog niet zoveel! Maar op Hyves gaan we erg goed, er wordt alleen niet veel gekrabbeld, maar misschien komt dat nog. Ik kwam nog wel een website tegen met interessante informatie over Twitter, misschien leuk om even naar te kijken.

Jouke zei

Dank voor de tip!