vrijdag 12 december 2008

Ik snap dat niet (alweer!)


Komt (is) er een actie om digitale diensten (al@din, zoek&boek en nog iets) te promoten landelijk. Op debibliotheek-site staan dan banners. Even kijken. Wat blijkt: is een animated gif die helemaal nergens naartoe gaat. Die moet je (ik ben ook webmaster) dus op je site zetten is de bedoeling.

Hij is weer fijn!!

Waarom niet een linkje aan die gif naar een pagina waar je info krijgt over de diensten en de mogelijkheid om daar als webmaster nog wat aan te knutselen (eigen site etc. er in opnemen?).Ik snap dat werkelijk niet!

Mensen zien dat bannertje op de site en dat is het! Verdere info via personeel en folder in de bieb.
Ben ik nou niet wijs dat ik zoiets alweer niet snap en weer het idee heb van een (zoveelste) gemiste kans??

Ben ik echt een dom:
?

Zou heel goed kunnen, maar ik ga straks toch maar dan zelf een pagina maken met info en daarnaar linken via dat plaatje.

7 opmerkingen:

catwoman zei

De schapen missen een herder + hond. Misschien moet jij dat dan maar weer zelf doen, net als in die reclame met dat zwarte schaap. (of ken je die niet?

Jouke zei

Zwarte schaap ken ik.
En: ik heb een (soort van) herder (Toon,kruising met Anatolische herder) en ook nog een andere hond (Bart).
Maar of dat helpt?
Ergernissen van je "afbloggen" lucht best wel op (maar vergroot je carrierekansen niet natuurlijk, maar hindert niet: ben zo ook wel tevreden).
Ga herder en andere hond nu nog even uitlaten trouwens.

Astrid zei

Volgens mij heb jij juist de wijsheid van een uil. En was het niet een dom konijn? Hoe dan ook, kom maar op met die verbeterde banner.

Jouke zei

Konijn of schaap ga ik even opzoeken. Dacht toch echt schaap..
Die verbeterde banner ga ik mee komen en zal jou (of eck?) daar van te voren een exemplaar van toesturen (als je er een eigen pagina van wilt maken).
Goed weekend!

catwoman zei

Anatolische herder?? Had ik nog nooit van gehoord. Even opgezocht natuurlijk...fors beest zeg!
Als ik ooit nog een hond neem wil ik óf een Ierse Setter (vroeger thuis gehad, geweldig is 17 1/2 jaar geworden! Amanda) óf een langharige herder (Tervuerense, of Duitse langhaar)Maar misschien wordt het ook wel een leuke bastaard. In ieder geval géén klein schoothondje, keffertje. Dan heb ik liever een kat.

Jouke zei

Leuke bastaards zijn leuk!! Heb je een uniek exemplaar!
Setters zijn toch nogal "van de zenuwachtige"?
Je ziet ze bijna nooit meer trouwens.
En langharige duitse super! Maar tegen mijn principes, ik ga alleen voor bastaarden uit asiel of die om andere redenen een 3e of 4e eigenaar nodig hebben (zoals de 2 bandieten hier).
Voorlopig is het als het goed is niet meer aan de orde (2,5 en 3,5 zijn de leeftijden).

catwoman zei

Onze Setter wan niet zo heel erg van de "zenuwachtige". Als pup gekocht en vrij consequent opgevoed. Maar wel met heel veel liefde. Luisterde geweldig! Alleen in de buurt van water was er soms geen houden meer aan, ze sprong er altijd in als ze de kans kreeg, zelfs midden in de winter!!