maandag 8 december 2008

Kerst komt eraan..de kerstwens (helpen doet het niet trouwens)

7 opmerkingen:

Astrid zei

Toch een mooi nummer. En wat mij betreft helpen die beste wensen best hoor. Als je maar wílt!

catwoman zei

Dank voor de Kerstwens, en....beter een wens dan helemaal geen. Voor dit nummer heb ik nou bewust niet gekozen, hoewel ik het prachtig vind!!!!!Maar ik heb dit nummer zelf zó vaak gezongen vroeger dat ik het niet op mijn blog gezet heb.
Groetjes Catwoman

blondie zei

Het blijft een mooi nummer en je moet elkaar toch elke keer weer alle goeds toewensen, denk ik!

Groetjes, Blondie

blondie zei

P.S. Kun jij mooi zingen, Catwoman?

catwoman zei

@ Blondie, ik heb jáááren in een koor gezongen, dat was destijds het 1e en oudste jongerenkoor van Enschede "Young Session Group Velve" dat begon destijds met negro-spirituals. Ik heb zelf veel solo gezongen, nummers van Chi Coltrane en uit "Jesus Christ Superstar" o.a. Helaas bestaat het koor niet meer. MIjn stem is daardoor een beetje verroest, maar als ik weer wat zou oefenen komt het wel weer. Maar nu geen tijd voor een koor o.i.d. geeft me tevell verplichtingen.

blondie zei

Dat lijkt me nou zo mooi, om goed te kunnen zingen. Ik kan voor geen meter zingen. Als ik hier thuis m'n mond opendoe om mee te zingen (we hebben van Sinterklaas de "sing along" versie van de film Mama Mia gekregen) ligt iedereen in een deuk. Ik mag gelukkig wel blijven zingen, maar dan wel zachtjes!

catwoman zei

Zachtjes zingen is ook leuk, àls je maar zingt!!!! Ik kon er altijd veel in kwijt en heb daardoor ook enkele van de belangrijkste mensen in mijn leven ontmoet, vriendschappen die al bijna 30 jaar duren!