vrijdag 12 december 2008

Tussenstand van mijn groepje - deel 7

Weer een week, weer een tussenstand.

Catwoman heeft ding 20 inmiddels afgerond en vanmorgen de Zen opgehaald (jammer dat ze morgen moet werken, maar elk nadeel heb zijn voordeel: ed. werkt ook en die kan haar misschien wel even uitleggen hoe ze YouTube filmpjes kan downloaden en op de Zen kan krijgen? al zullen haar dochters dat ook wel weten denk ik).

Verder weinig nieuws eigenlijk, behalve dat Helm64 op steeds grotere achterstand komt en nog veel vrije dagen tegoed heeft. Dat kan dus twee kanten uitgaan tijdens die vrije dagen :-). Ik hou het voorlopig op de goede kant!

Nog een handige tip via Catwoman: een zoekvenstertje op je blog, zodat mensen een woord kunnen intikken om je blog te doorzoeken. Klik hier.

Ik hou het voorlopig weer op:


Maar misschien komt deze er binnenkort toch weer bij?

Laten we hopen van niet!

4 opmerkingen:

blondie zei

Hoi Jouke,

Bedankt voor de tip van Catwoman. Heb het meteen op m'n blog gezet, is handig.
Die Catwoman, he? Nu de ZEN al in haar bezit. Begreep dat ze ook haar certificaat al kon krijgen? Dat doen we toch hopenlijk wel gezamenlijk tijdens één of andere, uiteraard feestelijke, bijeenkomst?!?!

Jouke zei

Die feestelijke bijeenkomst lijkt mij ook wel wat hoor! Moet gebeuren!
Maar moeten we nog bespreken met Janny/Gerard hoe en wat (ben maar een simpele coach nietwaar?).
Ik denk zelf dat we 2 dingen moeten doen: feestelijke afsluiting en apart een evaluatie.
Daar wil ik alvast wat info voor verzamelen via een "web-ning" die ik heb aangemaakt en verder ga opzetten en dan mensen uitnodigen om mee te discussieren per "ding"

O ja: mensen van groep 1 (nog niet officieel afgesloten) hebben het certificaat gewoon "tussendoor" gekregen (mijne hangt boven mijn bed met een paar bouwlampen erop gericht! Is 1000 Watt, maar heb ik er graag voor over).

catwoman zei

Lijkt me erg sfeervol op die slaapkamer...:-))
Was vandaag om 13.00 vrij, naar huis geracet, omgekleed, moest naar een feestje. Eerst langs bieb gereden met Catman, Kerstpakket opgehaald + die van Sam. Door naar 't feestje tot 17.00 uur. Daarna via Losser (kerstpakket van Sam afgeleverd) naar Aldi in Overdinkel, boodschappen doen. Eindelijk thuis,ff zitten, pakket uitpakken (erg leuk...!!!) Nu ga ik eindelijk bezig met die Zen, installeren, opladen, beetje uitzoeken.....Zie hier een dag uit het leven van Catwoman!!
En die feestelijke afsluiting.. is gewoon een must!! Evt. met een etentje, dat hoeft de baas dan natuurlijk niet allemaal te betalen, maar wel gezellig even met z'n allen, toch.....????????

Jouke zei

Druk, druk druk het leven van een Catwo(man)!
En natuurlijk moet de baas het wel betalen! Moet niet gekker worden zeg..